Polo shirts

Herunder finder du vores udvalg af polo shirts i 100% egyptisk bomuld (det fineste bomuld på verdensmarkedet) i en pique kvalitet.

Vis
Ikke på lager
DKK399.00

Poloshirten der skal prøves!

Vores poloshirts er designet til den mand, der ønsker at have et stilrent look, til manden der elsker at gå i polo eller kvinden der ønsker at se sin mand i en pæn poloshirt 🙂

De er som sagt lavet på 100% egyptisk bomuld, som er kendt for at være det fineste bomuld på verdensmarkedet. Den er især kendt for sine lange fibre, som giver poloen en stor slidstyrke samt elasticitet.

Den egyptiske bomuld bliver dyrket og forarbejdet langs Nilens bredder – på den frugtbare jord. Egypterne kalder deres egen bomuld for “det hvide guld” pga. den luksuriøse kvalitet samt dens stærke holdbarhed. I produktionen af disse poloshirts er der kun blevet brugt kæmmet bomuld, hvilket gør at poloen er blødere, finere samt er utrolig holdbar i kvaliteten.

En poloshirt der ganske enkelt skal prøves!

Og husk at hos os får du altid gratis fragt og gratis bytteservice hele 60 dage. Dvs. skal den byttes til en anden størrelse eller du skal have penge tilbage, så skal du ikke betale fragt for at få den leveret tilbage.

Køb en polo og støt samtidig lokalsporten

En del af overskuddet fra salget af vores poloshirts går til sponsorater til lokalsporten rundt omkring i Danmark. Så står din klub og ønsker et sponsorat, så skriv til os på info@forza37.dk for at høre nærmere omkring et samarbejde.

Hurtig levering & fri fragt på vores poloer

Når du køber vores polo shirts, så er der altid fri fragt og vi leverer indenfor 1-3 dage med DAO365.