Så er de første polo shirts bestilt!

Så har jeg bestilt tøj for første gang til Forza 37, hvor der bestilt polo shirts til mænd. Jeg glæder mig super meget til at vise jer de nye polo shirts, når jeg engang modtager dem. Jeg havde en afstemning på Facebook på Nyborg byguide bl.a. samt vores egen Facebook side, hvor man kunne stemme om hvilken polo shirt der var pænest. Resultatet blev at de næsten fik lige mange stemmer, så jeg har valgt at bestille dem begge. Og så kommer der også en hvid polo. Det bliver de 3 første produkter i shoppen, når vi engang åbner til november/december.

Den endelig dato er ikke fastsat 100% endnu, der er lige et par ting der skal falde på plads først før jeg er klar til at åbne op for salget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *